2. Mačji kongres

2. Mačji kongres

Vljudno vabljeni na drugi slovenski Mačji kongres, ki bo zajel področja dobrobiti, blagočutja, vedenja in zdravja mačk. Kongres je namenjen vsem lastnikom, skrbnikom, prostovoljcem v društvih in zavodih, zaposlenim v zavetiščih, pa tudi dijakom ter študentom veterinarske smeri. Zagotovo pa bo kongres zanimiv tudi za veterinarje in druge strokovnjake s področja živalovarstva ter sorodnih smeri.

Vabilo velja tudi za vse radovedneže.

Kongres bo potekal v soboto, 4. junija, z začetkom ob 9. uri v veliki predavalnici Veterinarske fakultete na Cesti v Mestni log 47 v Ljubljani. S krajšimi odmori med predavanji in daljšim za kosilo bo kongres trajal do 16:30. Predavanja bodo dolga po 45 minut, sledili pa bodo vaša vprašanja in predavateljevi odgovori. Število udeležencev je omejeno na 100.

Z vami bodo strokovnjakinje dr. Vladimira Erjavec, dr. vet. med., spec. med. psov in mačk, Ana Hudobivnik, dr. vet. med, Alja Mazzini, dr. vet. med., MSc CAB, GPCert(AnBeh), dr. sc. Irena Petak, dipl. ing. biol., Sc in applied animal behaviour and welfare, prof. dr. Metka Kuhar in Pšenica Kovačič, dipl. slik., uni. dipl. oblik., ISFM AdvCertFB.

Glavni sponzor kongresa je Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani.

Prijavnica

  Področje delovanja:

  Vandervegova veganska malica, izberi sendvič:

  Tip karte:

  Obrazec bo poslal vnesene podatke na naš kontaktni naslov. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo in jih ne posredujemo tretjim osebam. Če želite naknadni izbris vašega povpraševanja iz naše baze prejetih e-pošt, stopite v stik preko kontaktnih podatkov.

  Fizična karta se ceni na 35 € do 1. maja, nato 45 €. Omejitev fizičnih kart je na 100 udeležencev.
  Spletna karta se ceni na 20 € do 1. maja, nato 30 €. Omejitev spletnih kart je na 100 slušateljev.

  Datum

  Jun 04 2022
  Expired!

  Čas trajanja

  9:00 am - 4:30 pm

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  KONTAKT

  Prijava

  Ali ste pozabili geslo?

  Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.